Houdt u de planning van uw personeel nog op papier of in Excel bij? Dan wordt het tijd om al deze gegevens onder te brengen in één planning- en urenregistratiesysteem waarmee u periodegegevens met één druk op de knop kunt exporteren naar de salarisadministratie. Resultaat: minder foutgevoelig en een flinke tijdsbesparing. Kiest u voor een cloudoplossing, dan kunt u werknemers en afdelingsmanagers eenvoudig toegang verlenen en zijn investeringen in hard- en software niet nodig.

Zoekt u een plannings- en tijdregistratiesysteem specifiek voor uw branche en wilt u deze graag koppelen aan de salarisadministratie? Klik dan verder en kijk of de oplossingen van onze partners uitkomst bieden. Zo niet, neem dan contact met ons op. Wij kunnen vanuit ons netwerk snel achterhalen wat voor uw branche geschikte oplossingen zijn.

Partners urenregistratie

Mijn Rooster®

Mijnrooster® is ontwikkeld door pLAN8 Consultancy & Development B.V. en is het eerste en meest ervaren online personeelsplanningsysteem van Nederland. Sinds 2004 biedt mijnrooster® een web-based platform waarmee bedrijven en instanties van elke grootte hun administratieve zaken makkelijker en overzichtelijker maken.

Lees meer

Atrea Systemen

Al meer dan 400 klanten maken dagelijks gebruik van Atrea. Dat is niet voor niets. Atrea is met de uitgebreide functionaliteiten het meest complete Workforce Management systeem. Atrea heeft een breed concept dat antwoord geeft aan alle eisen en wensen rondom ‘arbeid’.

Lees meer

Yoobi
Yoobi maakt onderdeel uit van e-dynamics. Dit is een bedrijf dat zich al jarenlang bezighoudt met software voor urenregistratie, verlofregistratie, planning en facturatie. Het nieuwste pakket van e-dynamics is Yoobi, een pakket waarmee urenregistratie op een simpele manier wordt omgezet in een factuur.

Lees meer

L1NDA
L1NDA is dé online personeelssoftware voor horecaondernemingen van klein tot groot. L1NDA zorgt voor optimalisatie van het aansturen, controleren en verlonen van personeel. Inmiddels is L1NDA uitgegroeid tot marktleider op het gebied van online horeca personeelsplanning.

Lees meer