Automatisering van HR-processen is ’hot’! De meeste winst op de HR-afdeling wordt behaald door automatisering van deze processen. HR is hierdoor steeds vaker leidend bij de selectie van een nieuw personeels- en salarissysteem. Als alle HR-processen goed zijn ingericht, dan vormt de salarisadministratie slechts een sluitstuk van de verschillende personele processen.

Het aantal HR-systemen is erg groot. Vaak ook beschikken salarissystemen over een uitgebreide HR-module. Aan de andere kant worden HR-systemen juist ontwikkeld voor een deelgebied. Denk daarbij aan tools voor bijvoorbeeld:

• Werving en selectie,
• Competentiemanagement,
• Business intelligence,
• (Formatie)planning en budgettering,
• Verlof en verzuim,
• Declaraties,
• MSS en ESS.

Zoekt u een automatiseringsoplossing voor HR? Neem dan contact met ons op. Wellicht dat u goed bent bediend met de oplossingen van één van onze partners. Maar het kan ook zijn dat we onze zoektocht buiten ons partnernetwerk moeten voortzetten.

Partners HR

HR Office
Met HR-Office krijgt u één geïntegreerde recruitment oplossing voor onder andere; vacature- en kandidatenbeheer, werken-bij-sites, Facebook App, mobiel solliciteren, talentpools, screening en e-assessments

Lees meer

FourVision HR Plus
FourVision is specialist op het gebied van Dynamics AX HRM. Als partner van Microsoft hebben zij de add-on HR Plus ontwikkeld voor Dynamics AX. Naast leverancier van de add-on, houdt FourVision zich bezig met implementatie, een koppeling met het salarispakket en support.

Lees meer

Sympa HR
Sympa HR is volledig aan te passen aan de behoeften en processen van de klant door processen samen te voegen voor recruitment, HRM en HRD in één enkele oplossing. Daarnaast bied het de mogelijkheid voor het opstellen van verschillende rapportages, hierdoor krijgt u meer inzicht in uw organisatie.

Lees meer