Salarisadministratie, Laat de software het werk doen!

Hand aan de muis met toetsenbordHet zelf voeren van de personeels- en salarisadministratie sluit volledig aan bij onze bedrijfsfilosofie. U schaft zelf de software aan en wij zijn er om te ondersteunen. Routinematig werk, zoals het genereren van de loonstroken, doet u zelf. Inrichtings- en advieswerk nemen wij voor onze rekening. Een juiste systeeminrichting leidt altijd tot een juiste salarisberekening. U geeft zelf uw personeels- en periodemutaties in en laat het systeem het werk doen. Met een druk op de knop genereert u de salarisstroken en andere periodegegevens zoals het (digitale) loonjournaal, de betaallijst, het betaalbestand en de loonaangifte. Groot voordeel is dat u zelf achter de knoppen zit. Bovendien bent u zo veruit het goedkoopst uit.

Onderbezetting

Kampt u met een tijdelijke onderbezetting, dan staan wij voor u klaar. Omdat u beschikt over een eigen softwareomgeving, is maximale integratie met andere systemen – zoals Microsoft Office, uw financiële administratie, systemen voor urenverantwoording en eventuele personeelsinformatiesystemen - mogelijk. Dat bespaart u veel tijd!

Laat uw inrichting controleren

Ons advies is om de inrichting van uw systeem minimaal één keer per jaar door ons te laten controleren. Met deze manier van werken verdient u de software-investeringen binnen één of twee jaar terug. Incompany salarisverwerking betekent niet per se dat u zelf moet investeren in hard- en software. Wij kunnen de systemen ook beschikbaar stellen via onze hostingomgeving.